Mám pocit, že s tím čtením nemám problémy já
Ty snad víš, že Wilcat ani jiná Alferyho dvacetinka nebyla přihlášena do soutěže. Nikdo tedy nemohl srovnávat jeho statické body.
O kus výše:
LK napsal: Ano, kvalita povrchové úpravy oproti Wildcatovy a Tabloitovy je zcela jiná.
Takže ano, byl-li Widcat použit jako argument, nelze o něm pak zase psát, že nebyl soutěžní
Ano, nebyla soutěžní a na kvalitu Wildcata a Tabloida poukázal akademikrichard, což neznamená, že to bylo špatně

Zřejmě byly hezky provedené
Nikdo také ještě v době vyhlášení výsledků neznal body dle položek na jednotlivých kartách, aby mohl dát kvalifikovaný protest, pokud by jej podat chtěl
Ale znal

určitě majitel Bellancy

Bylo to metr přede mnou, seděl jsem u toho
A nebyl problém v průběhu bodování nahlížet do karet, byly volně k dispozici na stolech. Nehledě na to, že před každým startem měl každý soutěžící kartu v ruce, než ji odnesl k časoměřičům
Pokud jde o poděkování také bodovačům, tak rychleji píšeš, než čteš a přemýšlíš.
To první snad, to druhé sotva

Psal jsem doslova:
myslím, že jsem přehlídl, že jim někdo poděkoval.
Je skutečně vhodné lépe číst než reagovat a vkládat mi do úst věci, které jsem neřekl

Patrně jsem to přehlídl, což jsem ovšem již v příspěvku připustil. A asi jsem nebyl první, jen jsem si na to hned nevzpomněl
Také jsem nikde nenapsal, že jsi žádnou dvacetinku nepostavil, ale, že jsi s dvcetinkou niky nesoutěžil.
Ale ano, psal, dokonce dvakrát, sám jsem se proti tomu ohrazoval - bylo to někdy na podzim, třeba se mi to bude chtít hledat, ale patrně ne, nestojí mi to za to.
Nechci se hádat, nestojí mi to za to. Mám za sebou moc fajn modelářský víkend a nechci si kazit dojmy hádkami
Jen nemám rád, když se zkreslují informace