Zatahovací podvozek FM-2
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
-
Antonín Alfery
- Reakce: 57
Zatahovací podvozek FM-2
Podvozek je zdokumentován před zalepením do trupu a zakrytím motorovým krytem. Na snímcích je samotný podvozek bez časovače - ten je ve vývoji
. Zatahování skokové. Nebude to sice realistické, ale to by nebylo ani při pomalém zatahování, pokud by přitom model neletěl ve vlnkách - jak pilot točil kličkou. Zatahovací podvozek je vhodné schovat tak rychle, jak jen to jde. Běžné přistání by asi nevydržel.
0
-
Antonín Alfery
- Jiří Doležel
- Reakce: 106
Re: Zatahovací podvozek FM-2
Že Ty nás chceš Tondo naštvat
, dokonalé! To je stvořeno z uhlíku, nebo oceli? M.
0
-
Pavel Stráník
- Reakce: 39
Vždyť ho znáš - to nám dělá schválně
. Já ještě nemám ani kam bych si při stavbě čehokoli mohl sednout, počítač mi stále nejede, a on takhle. 
0
-
discobolos
- Reakce: 15
Už jsem si říkal, kdy Tondu přestane bavit stavět modely, kde se "jen točí vrtule"
.
0
-
Antonín Alfery
Proč naštvat? Spíš inspirovat...
Celé je to slepené z uhlíku a překližky - tedy mimo pružiny - a hmotní to 7g (včetně "mechových" koleček). Na uhlíku mi moc nedrží barva, takže patina vznikla už při testování. Vypadá to, že časovač i s instalací bude do 2g, takže jsem relativně spokojen. Ale nevím, jestli to mám fotit, abych zase nevyvolal nějaké emoce
.
Pavel se sice vymlouvá na místo, ale na tohle je potřeba spíše kapacita "procesoru". A Dušan velmi dobře ví, že vrtule se může nejen točit - ale u FM-2 se to moc nehodí, není to kam schovat...
Celé je to slepené z uhlíku a překližky - tedy mimo pružiny - a hmotní to 7g (včetně "mechových" koleček). Na uhlíku mi moc nedrží barva, takže patina vznikla už při testování. Vypadá to, že časovač i s instalací bude do 2g, takže jsem relativně spokojen. Ale nevím, jestli to mám fotit, abych zase nevyvolal nějaké emoce
Pavel se sice vymlouvá na místo, ale na tohle je potřeba spíše kapacita "procesoru". A Dušan velmi dobře ví, že vrtule se může nejen točit - ale u FM-2 se to moc nehodí, není to kam schovat...
0
-
Antonín Alfery
-
Antonín Alfery
-
rpolednik
- Reakce: 0
- Kontaktovat uživatele:
Co k tomu dodat??
Neskutečná zručnost a prostorová představivost. Klobouk dolů a mnoho dalších takových majstrštyků.
Rosťa
Neskutečná zručnost a prostorová představivost. Klobouk dolů a mnoho dalších takových majstrštyků.
Rosťa
0