Přátelské polétání v Teplicích
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
-
Pavel Stráník
- Reakce: 39
Přátelské polétání v Teplicích
Hugo se k tomu nějak nemá, tak sem dávám povánku či spíš avízo na tuto akci já. Více na webu http://www.minimakety.cz/events/index.php
0
Re: Přátelské polétání v Teplicích
Vážení přátelé - minimaketáři,
jak už předeslal Felda, v termínu 17. 4. 2011 (neděle), od 10:00 - cca 18:00 se na stadionu v Teplicích uskuteční setkání přátel minimaket. Jde o nesoutěžní akci a zváni jste všichni, kdo si chcete ladit, či zalétat s modely, popovídat si, vzájemně se povzbudit a pokochat se modely ostatních. Akce se uskuteční, i kdybychom se měli sejít 3-4 minimaketáři. Vstupné budu vybírat já a podle počtu účastníků se bude platba pohybovat mezi 100 až 200,- Kč za den.
Plán je následující: budeme létat volně, dle domluvy na místě. Předpokládám minimaketářské setkání - tj. modely na gumu bez omezení, kategorie F4E a RC-mini.
Stadion je v tuto chvíli objednán, termín je potvrzen a akce se uskuteční s pravděpodobností na 99,95%.
Považuji za důležité Vás také seznámit s podmínkami v hale: stadion je z běžného provozu odstaven od 1.1.2011, střechou místy zatéká. Může se stát, že v hale bude poněkud vlhko a asi bude i chladno. Osobně to neberu jako nic hrozného, za podobných podmínek se létá i v Černošicích. Pár dní před akcí budu ještě hovořit se správcem a zde na fóru vyvěsím aktuální stav klimatických podmínek v hale.
Přijeďte kdy chcete
, jen mi dejte včas vědět, kdo a kdy dorazíte, stačí sms s podpisem. Případné dotazy rád zodpovím: martinhuk@email.cz, 608 255 847
Těším se na setkání, Martin "Hugo".
jak už předeslal Felda, v termínu 17. 4. 2011 (neděle), od 10:00 - cca 18:00 se na stadionu v Teplicích uskuteční setkání přátel minimaket. Jde o nesoutěžní akci a zváni jste všichni, kdo si chcete ladit, či zalétat s modely, popovídat si, vzájemně se povzbudit a pokochat se modely ostatních. Akce se uskuteční, i kdybychom se měli sejít 3-4 minimaketáři. Vstupné budu vybírat já a podle počtu účastníků se bude platba pohybovat mezi 100 až 200,- Kč za den.
Plán je následující: budeme létat volně, dle domluvy na místě. Předpokládám minimaketářské setkání - tj. modely na gumu bez omezení, kategorie F4E a RC-mini.
Stadion je v tuto chvíli objednán, termín je potvrzen a akce se uskuteční s pravděpodobností na 99,95%.
Považuji za důležité Vás také seznámit s podmínkami v hale: stadion je z běžného provozu odstaven od 1.1.2011, střechou místy zatéká. Může se stát, že v hale bude poněkud vlhko a asi bude i chladno. Osobně to neberu jako nic hrozného, za podobných podmínek se létá i v Černošicích. Pár dní před akcí budu ještě hovořit se správcem a zde na fóru vyvěsím aktuální stav klimatických podmínek v hale.
Přijeďte kdy chcete
Těším se na setkání, Martin "Hugo".
0
Re: Přátelské polétání v KLADNĚ
!!!POZOR, ZMĚNA MÍSTA KONÁNÍ!!!
Vážení minimaketáři,
potvrzuji termín: neděle 17. 4. 2011. Místo konání se ale mění. Setkání nebude v Teplicích, nýbrž uskutečníme ho v Kladenském zimním stadionu. Adresa:
Zimní stadion Kladno
Petra Bezruče 2531
272 80 Kladno
http://www.samk.cz/cz/mestsky-zimni-sta ... togalerie/
(je to ta větší hala)
Čas setkání: od 9:30hod do cca 18:00 - podle zájmu.
Podle ujištění správce stadionu by mělo být i relativně sucho.
Prosím, vezměte si něco na přezutí, co nedělá šmouhy.
Vše ostatní zůstává stejné. Podle počtu účastníků počítejte s platbou 200,- - 300,- Kč/osobu/den. Pronájem je trochu dražší, ale zase většině účastníků odpadne cesta do Teplic.
V případě dotazů se obracejte na mne. Budu rád, když mi dáte vědět, kdo se chystáte dorazit.
Budu se těšit na setkání, Martin
Vážení minimaketáři,
potvrzuji termín: neděle 17. 4. 2011. Místo konání se ale mění. Setkání nebude v Teplicích, nýbrž uskutečníme ho v Kladenském zimním stadionu. Adresa:
Zimní stadion Kladno
Petra Bezruče 2531
272 80 Kladno
http://www.samk.cz/cz/mestsky-zimni-sta ... togalerie/
(je to ta větší hala)
Čas setkání: od 9:30hod do cca 18:00 - podle zájmu.
Podle ujištění správce stadionu by mělo být i relativně sucho.
Prosím, vezměte si něco na přezutí, co nedělá šmouhy.
Vše ostatní zůstává stejné. Podle počtu účastníků počítejte s platbou 200,- - 300,- Kč/osobu/den. Pronájem je trochu dražší, ale zase většině účastníků odpadne cesta do Teplic.
V případě dotazů se obracejte na mne. Budu rád, když mi dáte vědět, kdo se chystáte dorazit.
Budu se těšit na setkání, Martin
0
-
Lubomir Koutny
- Reakce: 36
Martine, můžeš nám říci jak vypadá ta hala na Kladně ? Zajímá mne půdorys, výška a jaký to má strop. Do Teplic jsme chtěli jet s Pavlem a pořádně si tam zalétat nejen ořechy, ale i přesné makety a snad i kolega Holub s A-6, lákaly nás rozměry haly a rovný strop v 14 m výšky...
0
Hala má rozměry standardního hřiště pro hokej - předpokládám, že plocha je stejná jako v Teplicích (30x60m). S výškou je to horší, protože Teplice byly unikátní - rovný strop, atd., ady je min. 10m volného prostoru - dle ujištění správce. V této výšce jsou natažena lanka a na nich zavěšena světla. Nad nimi je zase prostor 8m (celkem tedy 18m).
Jedeme si tam zalétat právě s přesnými maketami (F4D, F4E, RC-min). Pro ořechy je to standardní hala.
Podstatné ale je, že podmínky budou lepší, než v Teplicích.
Jinak reference osobní zkušeností může podat Ondra Krucký, který tam s oříšky létal.
Budu se těšit, Martin
Jedeme si tam zalétat právě s přesnými maketami (F4D, F4E, RC-min). Pro ořechy je to standardní hala.
Podstatné ale je, že podmínky budou lepší, než v Teplicích.
Jinak reference osobní zkušeností může podat Ondra Krucký, který tam s oříšky létal.
Budu se těšit, Martin
0
-
Honza Drážek
- Reakce: 0
Re: Přátelské polétání v Kladně
Tak jsem zvědavý, s čím kdo dorazí do Kladna, času i prostoru bude dost....
Robert už by mohl mít dodělaný Supermarine Seafire F. 47...
Hugo prý taky něco staví.....
David předpokládám přinese CL-415...
Brno bude mít snad taky zastoupení....
já nepostavil, ale něco vyhandloval se Štefanem......
Vypadá to na blížící se super akci!! Tak co pánové, máte někdo nějaké překvápko? Těším se jak "malej parchant" :O)
Robert už by mohl mít dodělaný Supermarine Seafire F. 47...
Hugo prý taky něco staví.....
David předpokládám přinese CL-415...
Brno bude mít snad taky zastoupení....
já nepostavil, ale něco vyhandloval se Štefanem......
Vypadá to na blížící se super akci!! Tak co pánové, máte někdo nějaké překvápko? Těším se jak "malej parchant" :O)
0
Naposledy upravil(a) Honza Drážek dne 13 dub 2011 17:49, celkem upraveno 1 x.
No vida,
, já doufám, že si konečně doladím polystyrenovou P-40, zatím mi lítá jen horizont, pak bych rád laboroval s převodovkama od Štefana, a chtěl bych zkoušet Albatrosa D.II - vyměnil jsem gumu za stříďák a časovač. Pak mohu ještě vzít nějaké nezalítané ořechy,uvidím, co unesu. Samozřejmě vezmu Zlína a provětrám starší pistacia a oříšky a nejvíc se těším, že pokecáme. Vezmi Honzo tu svou SE-5-tku.
čus, Martin
čus, Martin
0
-
Honza Drážek
Re: Přátelské polétání v Kladně
....neboj Martine, vezmu vše, co je schopné letu.....opravenou ošklivku SE 5 samo vezmu taky
Vypadá to na letecký den jak blázen, to si sebou vezmu kameru, camping křesílko a gril s klobásama.....
Vypadá to na letecký den jak blázen, to si sebou vezmu kameru, camping křesílko a gril s klobásama.....
0
Vážení minimaketáři,
dávám poslední informaci jak jsem slíbil - platí co bylo napsáno doposud. Nezapomeňte nějaké přezutí.
Kdo to nevíte, tak do zimáku je vstup přes vchod, č. 3. Je tam vrátnice, kt. funguje 24hod/denně. Vědí o nás, takže řekněte heslo "letadýlka" a oni Vás pustí. Já tam budu asi před 9:30h. Kdyby něco volejte mi na mobil. To je asi vše, těším se, Martin
dávám poslední informaci jak jsem slíbil - platí co bylo napsáno doposud. Nezapomeňte nějaké přezutí.
Kdo to nevíte, tak do zimáku je vstup přes vchod, č. 3. Je tam vrátnice, kt. funguje 24hod/denně. Vědí o nás, takže řekněte heslo "letadýlka" a oni Vás pustí. Já tam budu asi před 9:30h. Kdyby něco volejte mi na mobil. To je asi vše, těším se, Martin
0
Zdravím všechny, chystám se napsat pár slov o nedělním létání, ale nějak nestíhám. Kdo máte fotky, tak je sem vyvěšte, já taky něco přihodím, čus, Martin
0
-
Honza Drážek
Super akce, vkládám, co mám :O)
- Přílohy
-
- Hugo-Zlin.JPG (96.15 KiB) Zobrazeno 7549 x
-
- Albatros2.JPG (61.06 KiB) Zobrazeno 7549 x
-