Zdravim Vas a Vdaka za reakcie,

Ano, to bola manzelka, foto bolo stiahnute z webu "po dohode", ze ona ma svoje fora a mne prenecha minimakety, dlho sa neohriala, ale je rada ze som tu a hlavne ze mam s kym komunikovat
vzepeti som povodne nechcel, ale ak to ma solidne lietat tak to asi bude nevyhnutne
ano, balsa je vselijaka, dvojfarebna, jedna bleda a druha ruzova, zbrusit jednu stranu som este neskusal a cital som o tom, dobry napad, aspon odstrani znacenie dielov
je to po rokoch prve ero, povodne to malo byt RC, dva mesiace som studoval web, uz som takmer kupil DX5e a AR6400 ale odradili ma spravy o chybach AR500 a zvuk tych motorcekovych linearnych serv, takze zatial spravim kostru a neskor uvidim,
co ma ale laka viac su tie mininaturne prijimace od Microinvent a vyrobit si vlastne magneticke actuatory, no to ale na hodne mensi model, zatial sa co to priucim na Spirite, ale chcem skusit nieco z WW1, Albatros je tiez SUPER, len si vybrat je problem
od Vianoc som stihol urobit zaklad trupu, vyskovku a smerovku, lepene sekundakom, dokoncim vyskovku (panty, brusenie, uchyt pre tiahlo) potom to iste na smerovke, zlepim spolu a nakoniec potiahnem papierom, pred potahom by som asi mal nalakovat,
spekulujem ako urobit odnimatelne kridlo, prva verzia bola dat tam koliky a klasicky gumickami, potom zasa plastove srubky a teraz uvazujem magnety, no uvidim, zatial hmotnost velmi nesledujem
pripajam prve foto