Bezmotorová letadla pro Pelhřimov (500mm+F1N)
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
- Jirka Alfery
- Reakce: 2
Re: Bezmotorová letadla pro Pelhřimov (500mm+F1N)
We are ready! 
- Přílohy
-
- IMG_20141121_003103 (800x480).jpg (170.76 KiB) Zobrazeno 7519 x
0
Tak házedláři, hlaste koho dnes co bolí. Já su celkem v pohodě, jen trochu pravá paže a levý tříslo?
0
- Jiří Doležel
- Reakce: 106
Myslím, že by bylo rychlejší vyjmenovat, co mě po včerejšku nebolí.. Enter. Auuu 
0
- Vladimír Alfery
- Reakce: 27
Tak já jsem si svou bolest ruky odbil včera tam
... dneska pohodička, takže jdu trénovat na příští soutěž 
0
-
discobolos
- Reakce: 15
Já se před soutěží důsledně rozcvičil (dlouholeté zkušenosti z házedel), takže dnes pohoda, jako bych včera nic nedělal 
0
Ahoj Vlastíku, Tomáši (Malutky), pošlete mi na sebe mail, prosím. Pošlu Vám výsledky z HMP 2014, dík, Martin
0
-
discobolos
Výsledkovka zde:
http://discobolos.rajce.idnes.cz/hazedl ... 14_F1N.jpg
Má-li někdo zájem o formát pdf, napište mi, pošlu mailem.
http://discobolos.rajce.idnes.cz/hazedl ... 14_F1N.jpg
Má-li někdo zájem o formát pdf, napište mi, pošlu mailem.
0
-
discobolos
Pro ty, kteří tam nebyli, krátká reportáž:
Jak vyplývá z předchozích příspěvků, na soutěži se objevilo několik nových tváří. Nejvýrazněji se uvedl Vláďa Alfery, který se do toho řádně opřel. Ač bez velkých zkušeností, důkladně patrně nastudoval dostupné materiály, ale co hlavně, pustil se do stavby a tréninku. Během soutěže ještě nestihl vyladit své modely na maximum, a tak ještě nedosáhl na nejvyšší metu a obsadil třetí místo. Teprve po soutěži, už bez nervozity, upravil seřízení modelu na optimální kluz a zaznamenal rekord dne - 32,2 sec.
Další nováček, Jirka Doležel bojoval taky statečně, nakonec to stačilo na páté místo, i když jen velmi těsně.
Michal Křepelka nestihl postavit ten správný model tělocvičny v Pelhřimově. S tím, s kterým v soutěži startoval, měl trochu problémy vejít se do haly. Nicméně létal asi nejblíže stropu. Bohužel ty lepší lety byly v tréninku. V soutěži to tak stačilo na čtvrté místo.
Já se sice snažil, ale magickou hranici 30 sec. se mi překonat nepovedlo. I když jednou k tomu nebylo daleko. V soutěži jsem, jak vidno z výsledkovky, obsadil druhé místo.
Vlastík Šimek trénoval do poslední možné chvilky a jak se ukázalo, přineslo to ovoce. Tři třicetisekundové lety jsou myslím v této hale velmi slušný výsledek. Takže zaslouženě vyhrál.
Přiznám se, že bylo pro mně velkým překvapením, že se házedla, ač jen mimo soutěž, chopil i Tonda Alfery.
Letošní podzimní soutěž tak zaznamenala rekordní účast - 6 soutěžících.
Dušan
Jak vyplývá z předchozích příspěvků, na soutěži se objevilo několik nových tváří. Nejvýrazněji se uvedl Vláďa Alfery, který se do toho řádně opřel. Ač bez velkých zkušeností, důkladně patrně nastudoval dostupné materiály, ale co hlavně, pustil se do stavby a tréninku. Během soutěže ještě nestihl vyladit své modely na maximum, a tak ještě nedosáhl na nejvyšší metu a obsadil třetí místo. Teprve po soutěži, už bez nervozity, upravil seřízení modelu na optimální kluz a zaznamenal rekord dne - 32,2 sec.
Další nováček, Jirka Doležel bojoval taky statečně, nakonec to stačilo na páté místo, i když jen velmi těsně.
Michal Křepelka nestihl postavit ten správný model tělocvičny v Pelhřimově. S tím, s kterým v soutěži startoval, měl trochu problémy vejít se do haly. Nicméně létal asi nejblíže stropu. Bohužel ty lepší lety byly v tréninku. V soutěži to tak stačilo na čtvrté místo.
Já se sice snažil, ale magickou hranici 30 sec. se mi překonat nepovedlo. I když jednou k tomu nebylo daleko. V soutěži jsem, jak vidno z výsledkovky, obsadil druhé místo.
Vlastík Šimek trénoval do poslední možné chvilky a jak se ukázalo, přineslo to ovoce. Tři třicetisekundové lety jsou myslím v této hale velmi slušný výsledek. Takže zaslouženě vyhrál.
Přiznám se, že bylo pro mně velkým překvapením, že se házedla, ač jen mimo soutěž, chopil i Tonda Alfery.
Letošní podzimní soutěž tak zaznamenala rekordní účast - 6 soutěžících.
Dušan
0
-
discobolos
Když to tak po sobě čtu, zjišťuju, že ve snaze o bohatou češtinu zapomínám na předložky
.
Takže jedna oprava:
Michal Křepelka nepostavil vhodný model tělocvičny, ale vhodný model DO tělocvičny v Pelhřimově.
Většina to nejspíš pochopila
.
Takže jedna oprava:
Michal Křepelka nepostavil vhodný model tělocvičny, ale vhodný model DO tělocvičny v Pelhřimově.
Většina to nejspíš pochopila
0
Ty jo, ale to by bylo něco, že by Michal postavil model Pelhřimovské tělocvičny a v ní létající zmenšeniny našich modýlků
. Nepochybuji, že by to bylo mistrovské dílo
.
. M.-
0