Na posledních cca 4-5-ti ročnících Openscale a Drncovi, co jsem byl, jsem nezaznamenal jedinou zmínku o tom, že CO2 je zakázaná, že ji nikdo nechce, atd. Nikdy jsem Tě tam s žádným, ani s CO2, modelem neviděl. Ty sám jsi zde na fóru mluvil několikrát o tom, že soutěžit nepotřebuješ, že chceš létat. Nikdo Ti nebrání přijet a zalétat si i na Openscale, to tady taky bylo řečeno
Kategorie není zakázaná, jen se v ní nesoutěží

Kdybys jezdil i na dřívější ročníky, postřehl bys to
Zalétal bych si, ale hlavně pokecal s bývalými spolubojovníky. Jenže ti, právě proto, že už se nesoutěží, prakticky nejezdí, nemají proč.
Na Openscale jezdím od začátku.
Do roku 2005 jsem se sifony létal pravidelně a i s více modely.
Další dva roky jsem tam jezdil s modely v kufru, kdyby snad....
Občas jsem si s nimi i zalétal, jen tak.
Letos jsem nebyl, loni jsi mě mohl vidět s Čihákem. Před tím s Fly Baby a Savoiou S-51. Samozřejmě navečer, nebudu se soutěžícím motat v prostoru a raději jsem fotil když bylo co, a povídal si. Nakonec - polovina fotek je mých.
Zalétat jen tak si můžu kdykoliv. Rád jsem si povídal, o soutěžení nešlo.
Na Trnávce létám pravidelně, najdeš mě na fotkách. Jenže tam zase nejezdíš ty. Škoda, bylo by nás víc. Je to naprosto pohodová akce s neuvěřitelným počasím (jak jen to organizátoři dělají?) a Dušan tomu věnuje hodně úsilí, což je nadstandart pro pár soutěžících.