V loňském roce nás vyšplouchla vysoká obsazenost říčanské haly, tak jsme měli počet setkání méně, než bychom asi sami chtěli. Mě osobně Říčany velmi vyhovují, faktem je pro mě velmi dobrá dostupnost a "blízkost", ale i prostředí a hospůdka.
Jelikož toto vyřizoval, zajišťoval a organizoval vždycky Martin Huk a má toho teď docela dost, bez konzultace jsem to vzal za něj, snad se nebude zlobit
Jelikož jsem věděl, že léto je doba řešení nadcházející sezony, cca od července jsem usiloval pravidelným otravováním Martina Vilimovského (v zimě Krakonoš), který má vztahy s panem správcem. Dnes jsem jel okolo a zastavil se za ním. Do auta se mi skoro nevešel a vrzaly péra
Mám radost, že vám můžu předložit devět zamluvených termínů na celou sezonu již dnes. Pozitiva a výhody vidím v tom, že každý z nás si nějaký termín může naplánovat a na něj přijet, hlavně ti účastníci ze vzdálenějších koutů. Tyto termíny jsou volně k dispozici pro Říčanskou ligu, budou-li ji chtít kluci pořádat. Je zde možnost tréninků, volného létání, ligy či jiné lokální soutěže.....Podmínky a placení jsou vesměs stejné, takže jako vždy, velice příznivé a nikdo nemusí mít obavy z počtu účastníků.
Jedná se vždy o sobotu od 17hod. (min. délka 2hodiny až kolik budem chtít ).
Nikdo mi nemusí nic potvrzovat, jestli ano/ne. Tyto termínu jsou již dané. Prosím vás jen o informace o termínové kolizi, s termíny se dá ještě pracovat a ten který zrušit, létá-li se někde něco jiného. Naopak i dychtivým lze vyhovět četností setkání co 14dní...toto ale nepředpokládám.
Doufám, že ty aktivní budou rádi, že budem mít možnost létat a ladit, trénovat.
Největší díky patří Martinovi Vilimovskému z Říčan, bez kterého by toto nebylo.
Kdybyste měli informace k termínům, které by bylo vhodné přesunout či zrušit, dejte vědět, to samé dotazy a připomínky.
Honza
Termíny VŽDY od 17.hod do xx
sobota 29.9.2012
sobota 20.10.2012
sobota 17.11.2012
sobota 15.12.2012
sobota 19.1.2013
sobota 16.2.2013
sobota 16.3.2013
sobota 20.4.2013
sobota 18.5.2013