Protože má problém s autorizací svého účtu do fóra

(adminsitrátor asi ví ...), požádal mně Standa Černý, abych zde uvedl i jeho stanovisko. Cituji:
"Poslední varianta domluvená s manželkou byla ta, že bych si Drnce i Trnávku zařadil do dovolené

. Tím bylo rozuměno to, že se v pátek seberu z chaty, odjedu do okolí Trnávky, přespím v penziónku a v sobotu se budu vrtět na letišti. Po soutěži odjedu na chatu. V neděli sbalíme chatu,psíky a spolu s manželkou návrat do Prahy – a tím konec dovolené. Soutěž v neděli a pak balení chaty a odjezd se vším do Prahy bych bez dalšího dne dovolené (tedy pondělka) nezvládl (ony 3 opravy na D1, co mám na trase mezi chatou a Prahou, tak moc optimismu na rychlé přesuny také nepřidávají). No a to by se mi nechtělo. Takže pro mne by byla lepší jednodenní soutěž a v sobotu."
Tímto taky musím korigovat nabídku pro ostatní pražáky. Asi bohužel jeho původní nabídka padá, protože chatu má někde na Vysočině.
Jen upozorňuji, že na letiště se veřejnou dopravou dostat nedá (je to mezi poli)

.
Pokud by někdo cestu tímto dopravním prostředkem plánoval, dejte mi vedět, nějak bych se pokusil zorganizovat odvoz z nádraží či autobusové zastávky na letiště (a zpět)

.
D