OPENSCALE 2012
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
Re: OPENSCALE 2012
Nebude? Za všechny neaktivní a jen tišeabezdechusledující obdivovatele zdejších modelů a modelářů (a že jich tady myslím bude dost) musím zvolat: "TO JE VELKÁ ŠKODA". A fakt jsem smutnej, na reportáž a fotky se vždycky moc těším...
0
-
Lubomir Koutny
- Reakce: 36
Pár fotek jsem udělal, můžu nabídnout, ale nevím, zda by to nebylo proti etice, protože některé jsem již poslal s mou reportáží do MHM.
Takže rozhodnut si to musí Pavel.
Takže rozhodnut si to musí Pavel.
0
-
Pavel Stráník
- Reakce: 39
Fotky co šly do časopisů bych nechal časopisům, ostatně platí za ně tak ať mají exkluzivitu.
0
-
Lubomir Koutny
- Reakce: 36
-
discobolos
- Reakce: 15
Nějaký odkaz na fotky od Jardy Mana jsem ti poslal. Má i nějaké další, ale nevím, jestli je Tomáš Vostrádovský stihl od něj "vyzvednou". Jarda odjíží (možná už odjel) někam do zahraničí.
Pokud vím, fotil taky Robert Pajas, něco možná Míša Vosika, tak je tímto vyzývám, aby přispěli svojí troškou do mlýna.
D
Pokud vím, fotil taky Robert Pajas, něco možná Míša Vosika, tak je tímto vyzývám, aby přispěli svojí troškou do mlýna.
D
0
-
discobolos
- Reakce: 15
Měl bych jednu fotku.
Jen nevím, jestli patří do reportáže ze soutěže.
Takhle vypadá Tank po "operaci". Gumu jinak vytáhnout nešlo.
Pro neinformované:
v sobotu při přípravě na opravu neúspěšného pokusu (13 sec.) mi při natáčení těsně před jeho ukončením praskl svazek (8 nití, cca 1100 otáček, 18g gumy).
D
Jen nevím, jestli patří do reportáže ze soutěže.
Takhle vypadá Tank po "operaci". Gumu jinak vytáhnout nešlo.
Pro neinformované:
v sobotu při přípravě na opravu neúspěšného pokusu (13 sec.) mi při natáčení těsně před jeho ukončením praskl svazek (8 nití, cca 1100 otáček, 18g gumy).
D
0
Pár lidí tam fotilo, většinou s mnohel lepšími foťáky než je můj FZ7....tak věřím, že fotky budou. I ty jsi na fotce, jak fotíš hromadnou sebevražduFelda píše:Nebude. Tradiční fotograf Ruja se již nedostavil, já fotil jen statiku a jak jsem se díval tak na ploše se to fotografy zrovna nehemžilo. Takže fotky letos budou nepočetné a letové v podstatě žádné.Hugo píše:Doufám že bude sposta fotek.
Statiku klidně dej, fotil jsi jako o život
Snažil jsem se fotit, ale moc času jsem neměl a tak mi mnoho zajímavých momentů uteklo.
Mám nějaké starty a pár obyčejných momentek, tak snad se budou trošku líbit.....
0
Zachytil jsem část dialogu:
"Odkud fouká?"
"Odtud"
"A kam ti to točí?"
"Doleva".
"Tak startuj tímto směrem." (napříč stolu)
Startuje....
"Vždyť jsi říkal, že ti to točí doleva!"
"Noooo...."
Víc jsem neslyšel
"Odkud fouká?"
"Odtud"
"A kam ti to točí?"
"Doleva".
"Tak startuj tímto směrem." (napříč stolu)
Startuje....
"Vždyť jsi říkal, že ti to točí doleva!"
"Noooo...."
Víc jsem neslyšel
0