Asi se budu opakovat, ale v rámci že starý příspěvek je někde v propadlišti dějin...
A/ souhlasím s Vyvelem - útržek výkresu či 3pohledu jako podklad pro rozbití jednobarevné plochy, v tom dominantní nerušený nápis (oranžová neroztřesená verse vyhovuje, už jen doplnit tu bombičku

) , případně doplnit perokresbou, siluetou či skicou letící makety (známějšího typu). Žádné foto.
B/ na záda jen odkaz na tento web a forum -
http://www.minimakety.cz , byť nevím jak s autorskými právy apod. - ale jsme na svém písečku, tak by to mohlo klapnout - jak jinak lidi odkázat a dostat mezi nás?
C/ za ušetřené peníze jednodušších zad by se mi po vzoru oficiálních triček SAM 78 líbilo na rukávu mít siluetu republičky, či vlajku nebo nápis Česká republika (Czech...) - není nutné, ale hezké

(pravda, zvlášť výšivka má jiný kalibr...)
D/dost se přimlouvám za nějaký symbol druhé tváře Openscale = CO2 (elekro tam nemíchejme), válec s kartrem motoru (alá logo Štefana G.) je typický. Nápad s přetahováním tondasystém vs. CO2 samotným gumovým svazkem se mi líbil. Bombička by mohla být vysvětlována různě...
E/ jak jsem psal - asi právě mě nikdo nemůže nařknout z averze vůči historikům (2 roky vede SAM nad minimaketou 8:1) - ale skutečně bych je na tohle výroční triko netahal... Ano, létají se při Openscale, ale už to samotné slovo Openscale se spojuje (nejen já, ale i mnozí neznalí či akce nikdy nepřítomní) s miniMAKETAMI, ty třeba právě mě na akci přitáhly.
F/ ještě mne napadlo: když pominu rukáv a symbol ČR - přeci jen je Openscale českou akcí, ve světě známou a máme (hlavně její OTEC) být na co hrdi, a tak být nápis na pozadí /vodotisku/ rozmazané české vlajky, nic markantního - ale aby TO tam bylo...
.....................
Ž/ pokud mohu, rád bych bez ohledu na výsledek závazně objednal ještě jedno triko nejmenší velikosti pro trenérku (dceru, 7 let) - velikost řekněme S (bude to mít zatím jako minišaty

)
PS: vygooglil jsme poměrně lehce soft pro vytvoření "svého" trička - tam by šly návrhy aplikovat a třebas jen printscreenem sejmout výsledek...