Bohužel pořadatel soutěže dvacetinek DM není zde registrován, takže nemůže vše sám dát do latě. Děkuji za rozumný přístup Pavlovi i Dušanovi. Kruckému bych doporučil, aby si pořádně přečetl, co jsem o způsobu pořádí napsal. Že by se mi omluvil s tím nepočítám.
Možná, že se mi podaří získat od Jirky Merty nový diplom pro Kruckého i když každý jiný by se v mé situaci a po těch reakcích na vše vykašlal...
Asi si neudělám moc přátel tím, že vám sdělím, že jste pořadatele nepěkně znechutili, ale abych byl přesný, tak raději cituji naši korespondenci :
Ahoj Luboši,
Právě jsem si přečetl tvůj e-mail.Také jsem se podíval na ty minimakety co tam ti různí chytrolíni píší o soutěži.Nevím kdo se za těmi přezdívkami skrývá. Asi nechtějí,aby ostatní znali jejich jména.Vždy jsem si myslel,že když někdo napíše nějaký názor tak se pod něj i dokáže podepsat,aby bylo jasné o koho se jedná.Ale zřejmě jsem se mýlil.Nejlepší je když se tito lidé vyjadřují k něčemu čeho se nezúčastnili a potom píší,že jim to vlastně ani nevadí.Jsem touto atmosférou celkem dosti znechucen a budu se velmi rozmýšlet zda ještě nějaký Memoriál budu organizovat.Jak zjišťuji lidí na pomoc s organizací a bodováním je stále méně.Pořádat soutěž ve 2 až 3 lidech je celkem nemožné.Pokud člověk požádal lidi o pomoc,kteří nelétali,tak se moc ochoty nedočkal.Z diskuse je vidět,že řada lidí by chtěla létat podle nově navržených pravidel,ale nevím kde lze sehnat dosti fundované lidi ochotné se vnořit do problematiky bodování.Navíc nejsem na minimaketách registrován,abych tam mohl posílat příspěvky.Polemizovat s určitými lidmi se mě ani celkem nechce.
Zdravi tě
Ing. Tomáš Heinl
Technologie
tomas.heinl@lisi-automotive.com
Tel.: (+420) 518 606 633 - Fax: (+420) 518 361 238
Mobil+420) 721 138 716
LISI AUTOMOTIVE FORM a.s.
Nádražní 276, 696 14 Čejč
http://www.lisi-automotive.com
-----Original Message-----
From: Lubomír Koutný [mailto:
Koutny.Lubomir@seznam.cz]
Sent: Wednesday, September 19, 2012 11:02 AM
To: HEINL Tomáš
Cc: Pavel Stranik; PhDr. Jiří Merta
Subject: Výsledkovka DM
Svůj mail zde píšu ve zkrácené formě :
Tome,
prosím tě podívej se na: minimakety.cz Drncův memoriál. ........ Myslím, že by bylo dobré, abys jako pořadatel jim vzal vítr z plachet. Asi by zcela stačilo :
"Omlouvám se za pořadí výsledkovky podle modelů a za to, že vinou soutěžících, co neodevzdali své startovní karty je výsledkovka neůplná",
tak jim tímto velmi slušným způsobem vrať tu jejich ťafku !
S pozdravem Luboš