Pavle toto vlákno jsem založil o natáčedle pro bažanty, které nám dal Adam Jakeš a vyrobil je z ruční vrtačky s převodem 4,1 od Žouželky, tehdy za 220 Kč. Zde použil elektronické počítadlo a baterii 1,5v (tu má hodinář cena 100Kč), ale ještě tam byla druhá štíhlá žlutá baterie asi zapojená do serie, takže cca 3V. HODINÁŘ BYL VELMI OCHOTNÝ A ZKOUŠEL TO OPRAVIT, ODSTRANIL TU ROZTEKLOU BARERII, Oćistil kontakty, dal novou, ale tu další žlutou nepřidal, později připustil, že tam je jeden volný drát. ale neví jaká další tam patří,Chtěl jsem, aby zkusil napojit počítadlo na pevný zdroj 3V, on že takový nemá a kontakt na počítadle je poškozený. TAKŽE PRAVDOU JE, ŽE OPRAVIT BY TO MOHL SNADNO ADAM JAKEŠ. Alena toho se nejde dovolat, na e maily neodpovídá, snad nám nezemřel.
Do vlákna se zamotal problém hocha, co koupil slektrické natáčedlo na dva články a to neutáhne silnější svazek, pokud by si koupil pořádné se čtyřmi články tak nemá problém, takové natáčí svazky i s 5 ti prameny gumy 3x1 pro modely P-30.
Natáčedlo pro bažanty
Moderátoři: Jiří Doležel, Pavel Stráník
-
Lubomir Koutny
- Reakce: 38
-
Lubomir Koutny
Re: Natáčedlo pro bažanty
Je mi jasné, že mi nikdo neporadí, žádný Hornbach se tomu nebude více věnpvat, než hodinář na Klusáčkové. Jediná šance je objevit Adama.
0
-
Lubomir Koutny
Re: Natáčedlo pro bažanty
Natáčedlo nemá žádný elektromotor baterie je tam pouze pro počítadlo, Na ozubeném kole jsou napájeny 4 segmenty plechu, takže na počítadle při jedné otáčce klikou se objeví číslo 4, ale podle převodu to je 4,18. S tím malým rozdílem se dá pracovat. horší je ulomený kontakt u počítadla. Když fo nezvládl ten hodinář, tak nevím kdo?
0