Právě že píšu o věcech co dělám, ale nepreferuju je nad ostatní příspěvky
Experimentuju velmi nerad, a to i když vím, že jsou lepší postupy
Já vím, jak se to dělá (ty šablony) a taky to tak musím dělat. Ani já nemám Corel
Taky tady občas čtu, co lze, ale když mi to nejde, nebudu psát, že to stojí za h...prd
Každému pasuje něco jiného. Co nejde mě, půjde tobě a naopak.
Navíc to tady čte víc lidí a to i neregistrovaných, a chytají se každé rady. Lepší bude, když napíšeš, že ti to nejde, než že je to k ničemu. Já se to tak taky snažím napsat
Vyříznout z pásky nápis jistě jde, taky jsem tak válčil (a ještě budu), zvlášť když jiná možnost nebyla. Pak je to ale v rozporu s tím, že je to snadné. Každá nepřesnost je příliš vidět.
Souhlasím, obtisky jsou nejjednodušší, snad ještě lepší je celý natištěný potah. Nemám proti němu téměř nic, lze si připravit komplet část. Kdysi (asi před 15 lety) mi poslal takto natištěné archy Charles Hill z Houstonu, paráda! Co mi na tom vadí je jen to, že to nikdy nebude syté, z principu. Přesto to beru jako bezva věc. Taky jsem se tady ptal, jestli lze doporučit konkrétní tiskárnu, abych to co nejmíň komplikoval. Robert psal, že to lze téměř s čímkoliv, ale uvádí, kde může být problém.
Jenže Tazi už má potaženo a tak mu zbývá jen obtisk nebo nástřik. A dovolím si tvrdit, že plotrem vyřezaná předloha je řešením. Ne jediným, ale jde to. Třeba Curtiss tak stříkal nápis na Catalině. Jakmile to dopíšu, jdu odmaskovávat, věř, že moje zkušenost je jen pár minut stará
Plastiky jsem dělal, už od pavěku, vím co to obnáší a obdivuju zvláště mistry nových technologií, Modeláře jsem do loňska kupoval, lze se tam naučit hodně věcí. A růžné pidinápisy jinak než fotocestou, tiskárnou a obtisky ani udělat nejde.
Minulý týden jsme na toto téma asi hodinku klábosili s majitelem Propagteamu, pro mě zase pár nových věcí. A připravuje hezké věci
Neber to nějak osobně, je to jen diskuze